Over ons


Carine

Als trainer en coach werk ik samen met mijn team aan de opzet, inhoud en uitvoer van opleidingstrajecten, waarbij communicatie en klantcontact centraal staan. Heel gedreven faciliteren en stimuleren wij de ontwikkeling van mensen. Vanaf de inventarisatiefase van opleidings- en ontwikkelingstrajecten tot en met de borging. Met een veelzijdige blik worden de behoeften van zowel het management als de medewerker vertaald naar een concreet opleidingsadvies dat met veel enthousiasme wordt geïmplementeerd.
Lees verder


Katarina

Katarina is Presentatiecoach en Trainingactrice. Met haar acteer achtergrond weet ze zich in allerlei praktijk gerelateerde situaties te verplaatsen en de juiste feedback te geven. Bij coachen op presentatie technieken richt ze zich vooral op 'houding, zelfverzekerdheid en de ademhaling' van de deelnemers. Katarina maakt je bewust van je eigen houding en leert je de zenuwen de baas te worden door middel van stem- en ontspanningsoefeningen.
Lees verder


Amber

Amber is doelgericht, betrokken en energiek. Zij is bijzonder actief binnen de podiumkunsten en in het bedrijfsleven als (taal) trainer, (presentatie) coach en trainingsactrice. Door haar creatieve manier van denken, haar humor en scherpe respons is ze in staat iedere cursist te enthousiasmeren en activeren.
Lees verder


Marianne

Marianne is trainer, coach en adviseur. Marianne traint, coacht en begeleidt deelnemers in bewustwording en groei op het gebied van communicatie, performance, solliciteren, samenwerking, persoonlijke- en professionele effectiviteit, leiderschap en timemanagement. Door inzicht in je eigen gedrag, emoties, talenten, overtuigingen, wensen en passie kom je tot bewustwording, zelfkennis, en professionele en persoonlijke ontwikkeling. Centraal staan hierbij zelfreflectie en verandering van houding en gedrag.
Lees verder


Jennifer

Jennifer is coach, trainer, NLP Master en International Speaker. Haar overtuiging is, dat je door plezier te hebben, het beste kan leren. Het aanstekelijke enthousiasme, optimisme en volop positieve energie geeft sparkle aan elke training. Toegespitst op de persoonlijke behoeftes zorgt zij ervoor dat ieder cursist het beste uit zichzelf kan halen en het nieuw geleerde meteen kan toepassen.
Lees verder

Isabelle

Haar enthousiasme en inspirerende manier van praten is kenmerkend voor Isabelle als trainer en coach. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen, en helpt mensen met eetstoornissen en verwante verslavingen en manifestaties.
Lees verder