Communicatietrainingen

Training

Communicatietrainingen

Trainingen voor ervaren medewerkers, trainingen voor starters, of heb je een nieuwe medewerker en wil je jullie ‘sausje’ kenbaar maken door kort en bondig jullie normen en waarden over te brengen? Wij helpen door een groepstraining te organiseren met nieuwe medewerkers.

Medewerkers laten groeien die al langer in dienst zijn? Wij bieden hen een on-the-job-training aan. Dit kan on-line of op locatie. Door het terugluisteren of meeluisteren van gesprekken met afdeling sales en servicedeskmedewerkers tillen zij hun gesprekken naar een hoger niveau. Praktische tips en trucs helpen backoffice-medewerkers en front office-medewerkers de klanttevredenheid te verhogen. 

Investeer in je medewerkers en ontdek hoeveel je er voor terugkrijgt.

Direct feedback krijgen op klantgericht communiceren of positiever communiceren. Iedereen met klantcontact heeft blinde vlekken of laat zich persoonlijk beïnvloeden door de klant. Om inzicht te krijgen in patronen of blinde vlekken in ieders communicatie bespreekbaar te maken is persoonlijke aandacht essentieel. Als leidinggevende kom je snel over alsof je aan het beoordelen bent. Daarom is het een slimme keuze om begeleiding on-the-job in te zetten. Motivatietrainingen, gesprekstechnieken, teamcoaching of teambuilding.

Door aandacht te geven aan je medewerkers groeien afdelingen. 

Storytelling is niets anders dan als spreker te leren binden en boeien. Hoe je dat doet heb je snel geleerd als je je inschrijft voor een training bij één van onze specialisten. Beter worden in spreken in het openbaar, je actiever op te stellen tijdens een vergadering of wil je je op een feestje minder ongemakkelijk voelen? Het kan allemaal door je bewust te worden van je huidige  presentatietechnieken en goede tips te krijgen over het meenemen van toeschouwers in jouw verhaal middels storytelling. 

Timemanagement voor iedereen. Hoe kan je tijd kopen? Waar kan je ruimte creëren in je agenda? Of je nu achter een balie werkt, thuis of op kantoor: wij helpen je door structuur aan te brengen en ruimte te krijgen in je hoofd, waar jij vervolgens privé en zakelijk profijt van hebt. Door een goede inventarisatie wat je taken, doelen en wensen zijn helpen we je weer de baas te worden over je eigen agenda, prikkels tegen te gaan en tóch flexibel te blijven.

Door onze trainingen op maat, leer je wat je wilt leren.

Softskills training of coaching on-the-job is waardevol voor iedereen om bewust te worden hoe je boodschap overkomt op je gesprekspartner en wat de oorspronkelijke bedoeling is. Als professional communiceren of je communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen?  Ideaal voor techneuten, medewerkers binnen automotivebranche, specialisten en ondernemers.