Gesprekstechnieken functionering & beoordelen HR / management

Training

Gesprekstechniek algemeen en /of
Training Functionering & beoordelingsgesprekken

Communiceren kan kan je leren. Sommige collega’s bereiden zich goed voor, anderen zien wel wat er ter sprake komt. Waarom lopen sommige gesprekken stroef en andere buitengewoon vlot? Wil je meer grip op de inhoud van je gesprek, de reactie van je gesprekspartner beïnvloeden of antwoorden krijgen op jouw stijl van communiceren? Dan is deze training zeker geschikt voor jou en/of je collega’s. De focus van je trainingsinhoud kan je zelf bepalen. Werk je op een HR-afdeling, ben je manager of facilitair medewerker, receptioniste of secretaresse?  Als je handige tools wilt, dan is dit een training die bij jou past!

Resultaat

Deze training bieden we één-op-één aan en in groepsverband 

Keuze mogelijkheden

Antoinette
Accountmanager Freelancers /Juridisch Adviseur Training/Coaching Coaching
5/5
Samenwerken met Carine is heel stimulerend en motiverend. Ze is eerlijk, oprecht en werkt met een positieve insteek! Topper ben je Carine!!
Marjon
Account manager
5/5
Door scherp te observeren en heel goed te luisteren is Carine in staat de effectiviteit van mijn gesprek met de klant te verbeteren. Ze geeft precies aan waar je goed in bent en wat je direct kunt verbeteren, zowel verbaal als non verbaal. Carine draait er niet omheen, ze is recht door zee. Daar houd ik van: geen omfloerste aanwijzingen, maar bondige krachtige adviezen, waarmee je meteen resultaat bereikt.
Commerciële training
Gerson
Tekenaar
5/5
Goede cursus. Voor mij was het zelfs heel goed want werk aan de winkel aan mijn kant, gaat lukken met de tips.
Doelgericht communiceren en beïnvloeden