Persoonlijk leiderschap

Training

Persoonlijk leiderschap

Leiderschapsweekend ‘voor iedereen die meer uit zijn zakelijke of privéleven wilt halen met zelfvertrouwen en persoonlijke kracht’. Midden in de bossen ga je, zowel individueel als in groepsverband, aan de slag. Je leert je diepste zelf kennen doordat je met je persoonlijke grenzen wordt geconfronteerd. Onder leiding van 2 trainers ga je out-of-the-box aan de slag om je diepste wensen te onderzoeken. Na 3 intensieve dagen voel je je herboren en vol energie om in gelukkige rust je plannen te realiseren. Natuurlijk krijg je een eigen kamer met een lekker bed, is er een uitstekende keuken en gegarandeerd lekker weer.  

Herken jij dit?
Dan past dit weekend 'werken aan jezelf ' goed bij jou...'

Deze training bieden we in verschillende vormen aan. Neem contact op met de trainer, om te overleggen wat op dit moment het beste bij jou past

Trajectkeuzes...

Natascha
Medewerker studieadvies en werving
5/5
Ik ben van mening dat iedereen die met klanten te maken heeft de cursus klantgericht communiceren moet volgen. Je krijgt een spiegel voorgehouden hoe jij de klant te woord staat, eigen (lastige) situaties worden behandeld tijdens deze cursus en de feedback is perfect.
Training: Klantgericht communiceren
Henk
Docent
5/5
Ik vind de training goed aansluiten bij de lespraktijk en ik heb veel nieuwe inzichten gekregen, dank daarvoor!
Training voor Hoornbeeck college
Ivo
Strategic Architect
5/5
Dankzij Carine ben ik veel beter voorbereid op belangrijke gesprekken en ben ik daarin effectiever dan ooit tevoren.
Effectief leiderschap