Teamleden

Teamlid

Over Marianne


Marianne is trainer, coach en adviseur.
Marianne traint, coacht en begeleidt deelnemers in bewustwording en groei op het gebied van communicatie, performance, solliciteren, samenwerking, persoonlijke- en professionele effectiviteit, leiderschap en timemanagement. Door inzicht in je eigen gedrag, emoties, talenten, overtuigingen, wensen en passie kom je tot bewustwording, zelfkennis, en professionele en persoonlijke ontwikkeling. Centraal staan hierbij zelfreflectie en verandering van houding en gedrag.

Marianne leert je om meer lucht, ruimte en rust te creëren, om het ‘spel’ en je patronen te doorzien, uit je comfort zone te stappen, nieuwe strategieën en ander gedrag te creëren en je doelen te bereiken. Hierdoor ben je in staat om je goed te voelen, ongeacht de omstandigheden. Je blijft in je kracht staan, aan het roer van je eigen leven en loopbaan. Marianne ’s stijl is doelgericht en effectief, met humor en grote betrokkenheid.

Het is haar passie om op inspirerende wijze ieders volledig potentieel, talenten en kwaliteiten naar boven te halen.
Met de opgedane inzichten, bewustwording en vaardigheden ben je snel in staat om zelf in de praktijk aan de slag te gaan.