Diensten


Werkwijze

Wij bieden verrassende en vernieuwende programma’s die inzichten brengen en verandering realiseren. Met ruime ervaring in verschillende branches. Een praktijkgerichte insteek en alleen wat nodig is.
Lees meer

Trainingen

Mensen en organisaties bereiken meer door te blijven leren en gezamenlijk te werken aan hun ontwikkeling. Wij stimuleren en faciliteren dit door het aanbieden van trainingsprogramma’s op maat. In company of op locatie. Een kleine greep uit de onderwerpen.
Lees meer

Coaching

Coaching als ontwikkel burn-outinstrument om het beste uit mensen te halen. Op professionele en persoonlijk wijze wordt met individuele aandachtspunten aan de slag gegaan. Reflecterend en soms confronterend maar altijd met humor, uitnodigend en uitdagend. Met als doelstelling het individu, team en de organisatie beter te laten functioneren. Vanuit eigen kracht, met plezier meerwaarde in werksituaties vergroten.
Lees meer

Metingen

Wij maken de kwaliteit van het klantcontact in uw organisatie inzichtelijk. Een dergelijk onderzoek vormt de basis voor professionalisering en optimalisatie. De aanbevelingen en aandachtspunten die volgen uit metingen, kunnen in coaching en trainingstrajecten worden meegenomen. 
Lees meer

EMDR

Deze werkvorm/therapie is voor mensen die tijdens het werk of in hun prive leven last houden door een nare ervaring uit het verleden en daar graag van af willen. Wij vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en positief in het leven staat waardoor je goed kan functioneren. Op je werk en thuis. Niet voor iedereen is dat vanzelfsprekend.
Lees meer

Massagetherapie

RSI, reuma, stijve nek, spierpijn, of tennisarm? Met ‘de beuker’ ervaren medewerkers acute verlichting. De Hypervolt versoepelt spierstijfheid, verbetert de bloedsomloop en de algehele gezondheid van zacht weefsel in je lichaam. Deze coaching helpt naast het ontspannen van je spieren, patronen te doorbreken en helpt je nieuwe energie zinvol te gebruiken.
Lees meer