Over ons


Carine

Als trainer en coach werk ik samen met mijn team aan de opzet, inhoud en uitvoer van opleidingstrajecten, waarbij communicatie en klantcontact centraal staan. Heel gedreven faciliteren en stimuleren wij de ontwikkeling van mensen. Vanaf de inventarisatiefase van opleidings- en ontwikkelingstrajecten tot en met de borging. Met een veelzijdige blik worden de behoeften van zowel het management als de medewerker vertaald naar een concreet opleidingsadvies dat met veel enthousiasme wordt geïmplementeerd.
Lees verder


Liliane

Liliane is taaltrainer en coach. Zij geeft trainingen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Zakelijke correspondentie en 'een goed gesprek' op ieder functieniveau zijn haar specialiteit. Mede dankzij haar achtergrond in PR, detailhandel en advocatuur, schrijft Liliane praktische trainingen passend bij de stijl van ieder bedrijf. Onderwerpen die zij behandelt zijn bijvoorbeeld: Hoe formuleer ik een goede e-mail of brief?
Lees verder


Katarina

Katarina is Presentatiecoach en Trainingactrice. Met haar acteer achtergrond weet ze zich in allerlei praktijk gerelateerde situaties te verplaatsen en de juiste feedback te geven. Bij coachen op presentatie technieken richt ze zich vooral op 'houding, zelfverzekerdheid en de ademhaling' van de deelnemers. Katarina maakt je bewust van je eigen houding en leert je de zenuwen de baas te worden door middel van stem- en ontspanningsoefeningen.
Lees verder


Amber

Amber is doelgericht, betrokken en energiek. Zij is bijzonder actief binnen de podiumkunsten en in het bedrijfsleven als (taal) trainer, (presentatie) coach en trainingsactrice. Door haar creatieve manier van denken, haar humor en scherpe respons is ze in staat iedere cursist te enthousiasmeren en activeren.
Lees verder


Marianne

Marianne is trainer, coach en adviseur. Marianne traint, coacht en begeleidt deelnemers in bewustwording en groei op het gebied van communicatie, performance, solliciteren, samenwerking, persoonlijke- en professionele effectiviteit, leiderschap en timemanagement. Door inzicht in je eigen gedrag, emoties, talenten, overtuigingen, wensen en passie kom je tot bewustwording, zelfkennis, en professionele en persoonlijke ontwikkeling.
Lees verder